Απίστευτη καταγγελία: Επίθεση με καυτό καφέ έκανε εργοδότης σε ένα 2χρονο παιδί

Eπίθεση από τον άνθρωπο στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε, μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, που καταγγέλει το περιστατικό στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ».   

Η ίδια ισχυρίζεται πως η επίθεση σημειώθηκε όταν ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε ο εργοδότης της και εδώ και δύο χρόνια δεν της έδινε προφασιζόμενος οικονομικούς λόγους.   Από την επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλει, τραυματίσθηκε σοβαρά το δύο ετών εγγονάκι της, το οποίο είχε εκείνη την ώρα μαζί της.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com η γυναίκα πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα – ποσό των 120 ευρώ – που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει. Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση, από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.  

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι. Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ