Βίντεο: Κυρ. Μητσοτάκης: Το επίθετό μου με δυσκολεύει - Δεν ξέρω αν η Ντόρα με υποστηρίζει

«Θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ επειδή πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο κόμμα μας. Το κόμμα χρειάζεται ένα reboot. Θα ανταποκριθώ άμεσα σε ενδεχόμενο debate των υποψηφίων» 

«Δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να καθυστερήσει η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, απ' τη στιγμή που άνοιξε το θέμα ο Β. Μεϊμαράκης. Προβληματίστηκα αν θα έπρεπε να θέσω υποψηφιότητα λόγω του ονόματος μου. Έχω αποδείξει πια ότι έχω τα εχέγγυα. Ζητώ να δουν τον Κυριάκο πέρα από το όνομα Μητσοτάκης».

«Αγωνίστηκα δύο φορές πιο πολύ να αποδείξω ότι αξίζω, δεν πιστεύω ότι μου χαρίστηκε κάτι λόγω του ονόματός μου. Στην αρχή ήταν πλεονέκτημα αλλά θέλω να δώσω νέες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Θέλω ένα κόμμα ίσων ευκαιριών» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Σε περίπτωση αξιοκρατίας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Έχουμε στενή σχέση, αλλά δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά, για το αν με στηρίζει θα ρωτήσετε την ίδια γιατί δεν το ξέρω».

«Τιμώ τον κ. Μεϊμαράκη αλλά διαφωνώ μαζί του. Θέλω πολίτες να έρθουν και να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αλλάξει από πάνω προς τα κάτω» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το εκλογικό ποσό το οποίο πήραμε» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι το κόμμα μπορεί να πάει καλύτερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ