3 bloody parties για την (υπερ)πανσέληνο: Galaxy, Bios, Swell με σούπερ dj's‏

Μην ανησυχείτε! Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η σπάνια πανσέληνος που έρχεται την Κυριακή 27/9 (υπερπανσέληνος σε συνδυασμό με ολική έκλειψη, την έκτη από το 1900 ) είναι προάγγελος κοσμοϊστορικών αλλαγών, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθούν εμείς μπορούμε να απολαύσουμε το... bloody θέαμα (το χρώμα του φεγγαριού θα είναι έντονα κόκκινο ) σε ένα από τα parties που διοργανώνται με αυτή την αφορμή.

Στο αγαπημένο μας «Galaxy» του «Hilton», μία μέρα νωρίτερα (Σάββατο 26/9 ), ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα παίξει house για ένα όμορφο κοινό που κάνει πάντα sold out τα full moon parties του κοσμοπολίτη DJ. Φροντίστε, λοιπόν, για κράτηση και εκμεταλλευτείτε την προσφορά (99€ ) για να περάσετε τη νύχτα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Την ημέρα της υπερπανσελήνου, θα μας χρειαστούν οπωσδήποτε τα κιάλια στην ταράτσα του «Bios», όπου οι happy hour τιμές των ποτών από τις 19:00 θα μας προετοιμάσουν για το full moon θέαμα. Και στο «Swell» της Βουλιαγμένης, ο DJ και παραγωγός Jojo θα μας λικνίσει σε house ρυθμούς καθώς θα ατενίζουμε το φεγγάρι πάνω από τα πεύκα και τη θάλασσα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs
Bios
Πειραιώς 84, Κεραμεικός
Galaxy Bar
(ξεν. «Hilton») Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια
Swell
Ερμού 1 & Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ