Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου - Τι απαντά ο ίδιος;

Πρώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την επιλογή Δημήτρη Καμμένου με ένα σκληρό μήνυμα μέσω του Twitter.

«Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα.Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες κ ρατσιστικές απόψεις».

Στα κάγκελα είναι όμως και η ομάδα των «53» με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου. Μάλιστα υποστηρίζουν ακόμα και αν αυτοί που αποφάσισαν την τοποθέτηση του στην κυβέρνηση δεν γνώριζαν την διαδικτυακή δραστηριότητα του, όφειλαν να την ελέγξουν. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως με μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να διαβάσει τις τοποθετήσεις του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια αριστερή κυβέρνηση.   

Ακολούθησε και ο συντάκτης της Αυγής Πέτρος Κατσάκος, ο οποίος σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου στην κυβέρνηση έγραψε στο twitter:

«Χάσαμε την ξενοφοβική γκαζιάρα (προφανώς αναφέρεται στην Ραχή Μακρή) και ψωνίσαμε τον ομοφοβικό τραμπούκο. Καλοφόρετος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμμένου

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και ότι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις.

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Βουλευτής Β’ Πειραιά

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ