Top Woman: Η χοντρούλα Valerie Sagun που τρελαίνει με την ευελιξία της το διαδίκτυο

Η 27χρονη Valerie Sagun από το Σαν Φρανσίσκο έχει κατακλύσει τα social media με τις φωτογραφίες της καθώς δείχνει δύναμη και ευελιξία που τα στερεότυπα κάνουν πολλούς να νομίζουν πως δεν υπάρχουν σε ένα κορμί όπως το δικό της. Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό έχει ονομάσει τη σελίδα της στο Instagram «Big Gal Yoga».

«Θέλω οι άνθρωποι να μη φοβούνται ή να μη ντρέπονται μαθαίνοντας γιόγκα από κάποιον που δεν έχει την ίδια εικόνα με εκείνους», εξηγεί στο blog της. «Όλοι έχουμε θέματα με το σώμα μας, είτε είμαστε αδύνατοι είτε όχι, αλλά είναι καλό να παίρνεις το χρόνο σου για να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις όπως είναι», προσθέτει.

Αποδεικνύοντας πως το να είσαι αδύνατος δεν σημαίνει αυτόματα πως είσαι γυμνασμένος- και αποδεικνύοντας ταυτόχρονα και το αντίστροφο- η Valerie φωτογραφίζεται σε σειρά ασκήσεων γιόγκα που πολλοί πολύ πιο αδύνατοι από εκείνοι θα έβρισκαν αρκετά δύσκολες στην εκτέλεση.

«Οι followers εκπλήσσονται από τις ασκήσεις επειδή είμαι παχουλή αλλά είμαι εξίσου ευέλικτη με τα αδύνατα κορίτσια», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Κάποιες ασκήσεις είναι αλήθεια πως κάνουν τους καρπούς μου να πονούν επειδή κουβαλάω πολλά κιλά- αλλά λατρεύω τη σοκολάτα και τα κεφτεδάκια!», εξομολογείται.

Η 27χρονη άρχισε να κάνει γιόγκα πριν από τρία χρόνια ξεκινώντας με Hatha δύο φορές την εβδομάδα.

Η άσκηση της άλλαξε τόσο τη ζωή που πλέον θέλει να μοιραστεί και με άλλους τα οφέλη της διδάσκοντας γιόγκα και εμπνέοντας και άλλους παχουλούς ανθρώπους να δοκιμάσουν με αυτοπεποίθηση.

Μέσω του GoFundMe συγκεντρώνει χρήματα για να παρακολουθήσει τα απαραίτητα μαθήματα στο 7 Centers Yoga Arts στην Αριζόνα. Χάρη στους γενναιόδωρους υποστηρικτές της έχει μαζέψει 2.700 δολάρια από 4000 που χρειάζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ