Πόσα ποτά πίνει ο Ντάνιελ Γκρεγκ σε κάθε James Bond; Ιδού η λίστα με τους πότες 007 - Από τον Σον Κόνερι ως τον Πιρς Μπρόσναν

O Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο Τζέιμς Μποντ που πίνει περισσότερο σε σύγκριση με τους προκατόχους του, μεταδίδει το «The Grocer». Τον διάσημο μυστικό πράκτορα ενσάρκωσαν άλλοι πέντε ηθοποιοί, ωστόσο κανείς εξ αυτών δεν έπινε 20 ποτά σε κάθε ταινία όπως ο Κρεγκ, διευκρινίζει το βρετανικό περιοδικό.

Δεύτερος στη λίστα ο Πιρς Μπρόσναν που το σενάριο τον ήθελε να πίνει 12 ποτά ανά ταινία ενώ ακολουθούν οι Σον Κόνερι και Ρότζερ Μουρ που έπιναν κατά μέσο όρο 11 ποτά. Ο Τζορτζ Λάζενμπι ήπιε μόλις 9 στη μοναδική ταινία στην οποία ενσάρκωσε τον Μποντ («Στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος»).

Πιο «νηφάλιος» από όλους ο Τίμοθυ Ντάλτον που κατανάλωνε 4 ποτά ανά ταινία.

Οι χορηγοί που χρηματοδοτούν τις ταινίες επηρεάζουν και τις προτιμήσεις του Τζέιμς Μποντ σε διάφορα είδη ποτών. Για παράδειγμα, ο νέος Τζέιμς Μποντ, στο Spectre, αναμένεται να «το ρίξει» στη βότκα καθώς μια μεγάλη ποτοποιία χρηματοδοτεί την ταινία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατανάλωση τζιν έχει εκτοξευθεί στα ύψη στη Μεγάλη Βρετανία από τότε που ο Ντάνιελ Κρεγκ απαρνήθηκε τη βότκα μαρτίνι του για ένα άλλο κοκτέιλ, το Vesper Martini, που συνδυάζει τζιν, βότκα και βερμούτ στην αρχή της «καριέρας» του το 2006 στο Καζίνο Ρουαγιάλ, επισημαίνει το The Grocer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ