Made in Greece βραβεία - Υποψηφιότητες έως τις 30 Σεπτεμβρίου - Καινοτομία ποιότητα εξωστρέφεια, brand

Μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούν ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στο θεσμό των βραβείων «Made in Greece», μιας πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. 

Τα βραβεία «Made in Greece» είναι η εξωτερίκευση της ανάγκης να «αναδείξουμε» τη σημαντικότητα της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας και η απάντηση των ανθρώπων του ελληνικού μάρκετινγκ στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας που σήμερα περισσότερο από ποτέ πριν έχει εναποθέσει την ελπίδα της εξόδου από την κρίση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων της (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους. Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2013 και αναδείχθηκαν 7 νικητές από 122 υποψηφιότητες που προέκυψαν συνολικά από 85 επιχειρήσεις, οργανισμούς και συνεταιρισμούς.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ Καθηγητής & Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΠΑ Γιώργος Αυλωνίτης, υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό με επιτυχία αλλά αυτές είναι ελάχιστες και για το λόγο αυτά τα βραβεία «Made in Greece», έχουν θεσπίσει και βραβεία εξαγωγικής αριστείας. «Το πιο δύσκολο πράγμα για μια επιχείρηση είναι να πουλήσει αυτά που παράγει σημειώνει ο κ. Αυλωνίτης τονίζοντας ότι αυτό στην Ελλάδα, οι επιχειρήσεις δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

Για την φετεινή χρονιά οι κατηγορίες των βραβείων που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού καθορίζονται ως εξής:

- Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος

- Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος

- Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας

- Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας

- Βραβείο Αγροτικής Αριστείας

- Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

- Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

- Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ