Swing for Hope για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 3/10 στο ΜΜΑ

Ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του σουίνγκ προτείνουν στο κοινό οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διοργανώνοντας στην αίθουσα Banquet στις 3 Οκτωβρίου το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικoχορευτικό φεστιβάλ Swing for Hope 2015 για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σε μια μεγάλη συναυλία με δέκα μουσικά συγκροτήματα επί σκηνής, οι πάντα αεικίνητοι Athens Swing Cats χορεύουν σαν να μην υπάρχει βαρύτητα και μας καλούν να τους συνοδεύσουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Τα μέλη της ομάδας των Athens Swing Cats, επαγγελματίες χορευτές και δάσκαλοι χορού, θα χορέψουν στους ρυθμούς των εννέα δημοφιλέστερων ελληνικών συγκροτημάτων της swing σκηνής, των Diminuita Le Petit Big Band, Γιώργης Χριστοδούλου, Johnny Vavouras & The Cadillacs, Nastazia & the Jazzuars, Ilias & the Notorious Troupe, Vanila Swing, Xenia & Plastelini MusikLab, Les Enfants de Pigalle και JazzMatazz. 

Πληροφορίες: 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet,  Σάββατο 3 Οκτωβρίου, 19:30 μ.μ. 
Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.  210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ www.megaron.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ