Γέμισε το Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς η «Κάρμεν» -σειρά εχει η Νόρμα με τη Τζένη Δριβάλα

Αφοπλιστικά χειροκροτήθηκε η Κασσάνδρα Δημοπούλου για την ερμηνεία της στην Κάρμεν στο κατάμεστο Ωδείο της Ρωμαικής Αγοράς Θεσσαλονίκης. 

Το 1ο Φεστιβάλ Οπερας Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νέο κτίριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την εμβληματική «Νόρμα», την οποία ερμηνεύει η διεθνούς φήμης υψίφωνος, Τζένη Δριβάλα.
Η ομάδα Skull of Yorick Productions, που αποτελείται από την Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον Φίλιππο Μοδινό, είχε την ευθύνη για το 1ο Φεστιβάλ Οπερας Θεσσαλονίκης στο οποίο ανέβασε τέσσερις όπερες, οι τρεις πρώτες -«Suor Angelica» του Πουτσίνι, «Carmen» του Μπιζέ και «Dido and Aeneas» του Περσέλ- στη Ρωμαϊκή Αγορά χωρίς εισιτήριο και η «Νόρμα» στο Μέγαρο Μουσικής με τιμές εισιτηρίων 15€, 20€ 25€, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Φίλων Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Αλέξανδρος Συμεωνίδης».
Η Τζένη Δριβάλα που έχει ονομαστεί «η διάδοχος της Κάλλας» από το ιταλικό κοινό και τους κριτικούς της γειτονικής χώρας, συμμετέχει στην παράσταση.
Η μουσική διεύθυνση είναι του Χρ. Κτιστάκη, η σκηνοθεσία της Κ. Δημοπούλου, και εκτός της Τζ. Δριβάλα συμμετέχουν επίσης οι: Κ. Δημοπούλου, Φ. Μοδινός, Γ. Νάκος, Ι. Καρακασίδης, Ε. Λαγιόκαπα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ