Έξαλλη η Ραχήλ με τον Τσίπρα: Έστειλε non paper για να με αποκλείσει από τα ΜΜΕ (Βίντεο)

Μετά την αποτυχία της Λαϊκής Ενότητας να εισέλθει στη Βουλή, η Ραχήλ Μακρή κατηγορεί τα Μέσα και τον Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

«Δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη της, γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά», είπε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα: «Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό! Γνωρίζω ότι υπήρχε non paper από το Μαξίμου και από τον κ. Τσίπρα για αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ για μένα προσωπικά».

Η πρώην βουλευτής αντέδρασε και στην προσπάθεια της παρουσιάστριας να μην μιλάει πάνω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Έτσι όταν της ζήτησε με χιούμορ να σταματήσει λέγοντάς της «Μη μου παθαίνετε κι εσείς Κωνσταντοπούλου...», η απάντηση της κ. Μακρή ήταν «Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά δεν σας επιτρέπω. Εντάξει, τα καταφέρατε και δεν είμαστε στη Βουλή, τι άλλο θέλετε»;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ