Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Λαζόπουλος: Διαπλεκόμενοι οι δημοσκόποι - Θα έπρεπε να έχει επέμβει εισαγγελέας

Σε παρέμβασή του στη ζωντανή εκπομπή του Alpha το βράδυ της Κυριακής, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι οι εκτιμήσεις βάσει των πρώτων exit poll δεν είναι επαρκείς και ότι ο κρίσιμος παράγοντας των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι εκείνοι που απείχαν.

 

«Πιστεύω ότι το Μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί, γιατί δεν γίνεται να εφαρμοστεί, ακόμη και εάν μαζευτούν 150 βουλευτές», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

«Πρέπει να δούμε εκείνους που δεν ψήφισαν, γιατί αυτοί είναι το κόμμα της εξέγερσης. Είναι το κόμμα της οργής και της απογοήτευσης απέναντι στα μέτρα που έρχονται. Αυτοί που θα βγουν στο δρόμο και θα διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου», πρόσθεσε ο κ. Λαζόπουλος.

Επίσης, συνετάχθη με τον Πάνο Καμμένο, καταγγέλλοντας ευθέως τους δημοσκόπους αφού, όπως τόνισε, πιστεύει πως υπήρξε συμπαιγνία και συνεννόηση, ή, όπως χαρακτηριστικά είπε, «οι δημοσκόποι συμφώνησαν μεταξύ τους να "κάνουν παιχνίδι" με τον κ. Καμμένο. Πιστεύω ότι οι δημοσκοπικές εταιρίες είναι ενταγμένες στο παιχνίδι της διαπλοκής και έπρεπε να έχει επέμβει εισαγγελέας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ