Φθινόπωρο 2015: Τρέχουμε; - Όλες οι διοργανώσεις running από την Αθήνα ως τις Σπέτσες

Ήρθε η ώρα να γεμίσουμε τα πνευμόνια μας με οξυγόνο και να τρέξουμε σε κάθε γωνιά της πόλης...και μάλιστα αρκετές φορές για καλό σκοπό.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους μαραθωνίους για το 2015:

  • Greece Race for the Cure

27 Σεπτεμβρίου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά αγώνα δρόμου με καλό σκοπό. Στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, μας καλούν να τρέξουμε 2 και 5 χιλιόμετρα σε διαδρομές στο κέντρο της πόλης (δείτε εδώ).

Οι εγγραφές κλείνουν στις 24 Σεπτεμβρίου. Το κόστος ανέρχεται στα 5€ ανά άτομο και στα 7€ ανά άτομο αν έχετε τσιπ χρονομέτρησης.

  • Cardio Run  

4 Οκτωβρίου

Με μότο «τρέξε με την καρδιά σου, για την καρδιά σου», ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και άλλοι φορείς συνδιοργανώνουν αγώνες ανδρών και γυναικών τριών και οκτώ χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Οι νικητές θα λάβουν δώρα συνολικής αξίας 40.000€ ύστερα από κλήρωση, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής διαρκούν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά από εδώ, με e-mail εδώ ή με αποστολή αίτησης στο ΦΑΞ 2109713322 και 2109734341. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€.

  • Spetses Mini Marathon

9-11 Οκτωβρίου

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται φέτος το Spetses mini Marathon στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κάποιο ή κάποια από τα 8 δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και καλύπτουν όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα διαφορετικά ενδιαφέροντα: από τον μη αγωνιστικό My First Spetses mini Marathon για βρέφη και γονείς και τους παιδικούς αγώνες δρόμου και κολύμβησης μέχρι τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και από τον μίνι μαραθώνιο των 25 χιλιομέτρων μέχρι τον Διάπλου των Σπετσών. Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 20€ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ενώ για ομαδικές εγγραφές σε ένα (ίδιο για όλους) αγώνισμα, θα υπάρχει κόστος 10€ ανά άτομο, για ομάδες των 10 ατόμων και άνω.

  • Πειραιάς Βίκος Relays

17 Οκτωβρίου

Ο μεγαλύτερος αγώνας των Βίκος Street Relays μετά την τεράστια επιτυχία του 2014 επιστρέφει στον Πειραιά με θέα τη μαγική τοποθεσία του Λιμένα Ζέας και σημείο εκκίνησης-τερματισμού την Πλατεία Κανάρη, ακριβώς απέναντι από το Ρολόϊ. Μικροί και μεγάλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, μπορούν να συμμετέχουν στην οργάνωση που συνδυάζει ψυχαγωγία και την φιλανθρωπία, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων των αγώνων διατίθεται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων. Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα των αγώνων www.relays.gr. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές κλείνουν στις 28 Σεπτεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι ένα ευρώ, ενώ για τις ομαδικές συμμετοχές εταιρειών/οργανισμών/ενώσεων/συλλόγων άνω των 10 ατόμων που επιθυμούν λογοτύπηση, είναι 3 ευρώ.

  • Run the Lake

14 Δεκεμβρίου

Για μια ακόμα χρονιά ο Σύλλογος ΕΥΚΛΗΣ μας καλεί να τρέξουμε γύρω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης και του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης www.runthelake.gr , από Δευτέρα 10 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 και με ανώτατο όριο συμμετοχών τους 1.300 δρομείς. Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ το απλό πακέτο και 14 ευρώ το ενισχυμένο (τεχνικό T-Shirt σε μέγεθος της επιλογής σας).

  • Ladies Run

18 Οκτωβρίου

Αγαπάτε το τρέξιμο και είστε γένους θηλυκού; Τότε αυτός ο αγώνας είναι για εσάς. Στο ειδυλλιακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης θα συμμετέχετε για καλό σκοπό στο Ladies Run 2015, επιλέγοντας απόσταση 5 ή 10 χιλιομέτρων στην καταπράσινη διαδρομή του Λαιμού της Βουλιαγμένης, με φόντο το απέραντο γαλάζιο (δείτε την αναλυτικά εδώ). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€, εκ των οποίων τα 5€ θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο Δεσμός. Δείτε εδώ τι συμπεριλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής.

  • 33ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός»

8 Νοεμβρίου 

Αναμφίβολα ο… σταρ της λίστας μας, ο Κλασσικός Μαραθώνιος είναι ένας δύσκολος αγώνας για λίγους, όμως αν θέλετε μπορείτε κάλλιστα να συμμετέχετε στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων οι οποίες θεωρούνται πιο light. Το βασικό πακέτο συμμετοχής στον Μαραθώνιο κοστίζει 30€, ενώ για τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων 17€ και 23€ αντίστοιχα.

  • Nea Smyrni Historic Run 2015

4 Οκτωβρίου

Σε ένα να αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της μας καλεί να συμμετέχουμε ο Δήμος της Νέας Σμύρνης. Όλες οι διαδρομές των 10, 5 και 2,5 χλμ έχουν εκκίνηση και τερματισμό τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, μπροστά από την πλατεία Νέας Σμύρνης, ενώ η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 10:00 το πρωί. Το βασικό κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 12€, ενώ για ομαδικές η συμμετοχή τιμάται 10€ ανά άτομο. Αναλυτικά όλα τα κόστη εδώ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ