Φινάλε προεκλογικής περιόδου – Που μιλούν οι αρχηγοί: Τσιπρας στο Σύνταγμα

Στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που μίλησε χθες στην Ομόνοια, θα τοποθετηθεί σε εκδήλωση στο Κάραβελ.

Το παρών στην κεντρική ομιλία του Τσίπρα στο Σύνταγμα, θα βρεθούν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Σύντομο χαιρετισμό πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα απευθύνουν ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας Πιέρ Λοράν, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke Γρέγκορ Γκίζι, και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Podemos.

Σε γυναίκες θα μιλήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε εκδήλωση με θέμα "Ελλάδα Μπροστά: Η γυναίκα στο επίκεντρο, θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο ξενοδοχείο Κάραβελ, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρος της ΝΔ.

Η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το βράδυ όπου θα μιλήσει στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην Πάτρα θα μιλήσει σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου, Φώφη Γεννηματά. Η ομιλία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» απόψε στις 7:30 το απόγευμα.

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα με κεντρικό ομιλητή τον γ.γ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στις 19:30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ