Μεϊμαράκης: Το μόνο νέο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τα capital controls - Στέλνουμε παντού μήνυμα ομόνοιας

Μήνυμα ομόνοιας και ενότητας σε όλους τους Έλληνες στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την πλατεία Ομόνοιας όπου πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

«Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ. Τη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά για να φέρουμε δουλειές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στους φίλους και τα στελέχη της Συγγρού, που δίνουν το «παρών» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μειμαράκης, μιλώντας παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες. Στέλνουμε μήνυμα ομόνοιας παντού και όχι διχόνοιας».

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μειμαράκης και αφού αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που μοίραζε ο κ. Τσίπρας, από τις οποίες ούτε μία δεν πραγματοποιήθηκε, υποστήριξε ότι «το μόνο νέο ήταν τα capital controls» και χαρακτήρισε την επτάμηνη διακυβέρνησή του «πείραμα». «Εκείνοι που βύθισαν τη χώρα στο χάος προσπαθούν να εξαπατήσουν για δεύτερη φορά τους Έλληνες. Μην δεχτείτε άλλη πολιτική απάτη».

«Το μεγάλο ερώτημα στους πολίτες είναι πειράματα ή σιγουριά και σταθερότητα; Να συνεχίσουμε τα πειράματα που οδηγούν τη χώρα από τη μια γκάφα στην άλλη και ζητούν συγγνώμη ή στην ασφάλεια τη σιγουριά και στην ανάπτυξη με όλες τις υπεύθυνες δυνάμεις και τους πολίτες» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Μέσα σε επτά μήνες έγιναν όλα χειρότερα (...) αντί να σκίσουν το μνημόνιο, έφεραν ακόμα χειρότερο μνημόνιο». 

«Συναίνεση και συνεννόηση μόνο με όσους θέλουν να συνεννοηθούμε, οι υπόλοιποι ας τραβήξουν τον δρόμο τους» είπε ακόμη τονίζοντας εκ νέου την ανάγκη για μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή στο ευρώ.

«Εθνική Ελλάδος με όσους θέλουν να πορευτούμε μαζί, μην κάνουμε άλλο λάθος» σημείωσε. «Απλώνουμε χέρι αγάπης στους ψηφοφόρους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα. Είμαστε εδώ, με ανοιχτή την αγκαλιά μας σε όλους τους Έλληνες. Ζητούμε να μας ξαναεμπιστευθούν οι Έλληνες». 

Στόχος η επανεκκίνηση της οικονομίας, θέλουμε την εμπιστοσύνη σας , να δουλέψουμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά. 

Ο κ. Μειμαράκης επανέλαβε την ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας και ξεκινώντας από το πεδίο της Παιδείας είπε: «Αν με ρωτούσατε ποιοκ μνημόνιο θα έσκιζα, θα σας απαντούσα το μνημόνιο Μπαλτά. Είναι ντροπή και όνειδος για την Παιδεία». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ