"Θέλω να με φωνάζετε Τζον": Σε ειδικό γιατρό για... το φύλο της Σιλό, Αντζελίνα Τζολί & Πιτ

Η "ιδιαιτερότητα" που χαρακτηρίζει την πρώτη βιολογική κόρη των Μπραντζελίνα ως προς το γένος της αποτελεί ιδιαίτερα προσφιλές θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή που κατέστη σαφές. Όσο μεγαλώνει, πάντως, το ζήτημα φαίνεται να διογκώνεται.

Η Σιλό Νουβέλ (Shiloh Nouvelle) είναι το πρώτο βιολογικό παιδί του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Μάιο θα γίνει 10 ετών. "Καταδικασμένη" να είναι πανέμορφη λόγω γονιδίων, όμως η μικρή έδειξε από νωρίς κάπως άβολα με τη φύση της.

Αντί για φουστανάκια και μπούκλες, η ξανθιά Σιλό επέλεγε αγορίστικα ρούχα και κουρέματα ενώ από κάποιο σημείο και μετά ζήτησε επίσημα να τη φωνάζουν "Τζον".
Οι διάσημοι γονείς της ξεκαθάρισαν από νωρίς ότι "επιτρέπουν στα παιδιά τους να αποφασίζουν ελεύθερα και από μικρά τα ίδια για τη ζωή τους" οπότε και η Σιλό είχε δικαίωμα να διαλέξει μόνη την όποια πορεία της.

Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν ξεφύγει και, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline, το διάσημο ζεύγος έχει ζητήσει επαγγελματική βοήθεια από γιατρό ειδικευμένο σε διαφυλικά ζητήματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να χειριστούν την κατάσταση.


Όπως μεταδίδει το δημοσίευμα, ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κόρη τους ένα οικογενειακό περιβάλλον όλο αγάπη και κατανόηση ενώ αρνούνται να χρησιμοποιήσουν όρους όπως "τρανσέξουαλ", μένοντας στην ουσία που δεν είναι άλλη παρά αυτή της αποδοχής.
Σημειώνουμε ότι αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που έχουμε δει δημοσίως τη Σιλό. Μαζί της, ο μπαμπάς Μπραντ και η αδελφή της, Ζαχάρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ