Αστυνομική έρευνα σε τροχόσπιτο αποκάλυψε πάνω από 3.500 όπλα & ψεύτικα ανθρώπινα μέλη

Περισσότερα από 3.500 όπλα ανακάλυψε η αστυνομία της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, στο τροχόσπιτο στο οποίο ζούσε μια 47χρονη γυναίκα.

Η επιχείρηση σύλληψης της γυναίκας διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες καθώς όταν έφτασε η αστυνομία στο χώρο όπου ήταν σταθμευμένο το τροχόσπιτο, η  Nickole Dykema τους κοιτούσε μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο και τους έβριζε αγνοώντας τις εντολές τους να βγει έξω.

Όταν ένας από τους αστυνομικούς μπήκε τελικά στο τροχόσπιτο, η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι και μετά κρύφτηκε κάτω από τα σκεπάσματα στο κρεβάτι της κραδαίνοντας ένα σπαθί!

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν εκατοντάδες ψεύτικα ανθρώπινα μέλη σκόρπια μέσα στο τροχόσπιτο. Η γυναίκα οπλίστηκε και με άλλα διάφορα όπλα και συνέχισε μια να αμύνεται μια να επιτίθεται ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την πείσουν να τα πετάξει.

Αυτό κράτησε πέντε ώρες μέχρι που ένας από τους αστυνομικούς την ακινητοποίησε με taser- συσκευή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου της απαγγέλθηκαν τουλάχιστον πέντε κατηγορίες.

«Πρόκειται για άτομο προφανώς επικίνδυνο για την κοινωνία», δήλωσε για την 47χρονη ο σερίφης Al Nienhuis επαινώντας τους αστυνομικούς για τη στάση τους.

Η Dykema είχε συλληφθεί στο παρελθόν για αντίσταση κατά της αρχής, οπλοφορία και παροχή ψεύτικων στοιχείων.

Το εσωτερικό του τροχόσπιτου της γυναίκας προκάλεσε τρόμο, όχι μόνο για τα εκατοντάδες όπλα- μαχαίρια, σπαθιά κλπ- που κρέμονταν παντού αλλά και για ένα σημείο που θύμιζε χώρο σατανιστικής λατρείας γεμάτο κρανία.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ