Καβάλα: Συνελήφθη επιδειξίας & αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να βιάσει ανήλικη - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν από λίγες ημέρες, μετά την καταγγελία πολιτών ότι αυνανιζόταν σε κοινή θέα μπροστά στο κτίριο της νομαρχίας Καβάλας.

Η απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού στην Καβάλα είχε παραμείνει ανεξιχνίαστη από τον περασμένο Ιούλιο, παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας. Ωστόσο, ο 37χρονος δράστης παραδόθηκε όταν συνελήφθη να αυτοϊκανοποιείται δημόσια!

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν από λίγες ημέρες, μετά την καταγγελία πολιτών ότι αυνανιζόταν σε κοινή θέα μπροστά στο κτίριο της νομαρχίας Καβάλας! Ο 37χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή για προσβολή δημοσίας αιδούς. Όμως, το DNA του «μίλησε» και αποκάλυψε το πολύ πιο σοβαρό έγκλημα που είχε διαπράξει πριν από δυο μήνες.

Τότε, είχε επιτεθεί σε ένα 15χρονο κορίτσι σε ένα μονοπάτι στην θαλάσσια περιοχή «Κακόπλακα» της Καλαμίτσας, αλλά η ανήλικη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια τους φίλους της που προπορεύονταν κι έτσι ο 37χρονος τράπηκε σε φυγή! Είχε, όμως, αφήσει το γενετικό υλικό του και, μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν το ίδιο με του επίδοξου βιαστή. Έτσι, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού και, μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, θα απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ