Γεννηματά: Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί να είναι η τρίτη δύναμη

«Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση τετραετίας, μία σταθερή κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, που στήριξαν και το προηγούμενο διάστημα τη χώρα», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από το Ρέθυμνο, όπου βρέθηκε το απόγευμα για να απευθύνει κάλεσμα ενότητας των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία της αντιπεριφέρειας, όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή, δημάρχους του Ρεθύμνου και στελέχη της αυτοδιοίκησης, στέλνοντας το μήνυμα , όπως είπε, πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο καταλύτης της συνεργασίας και ο εγγυητής της σταθερότητας σε μία περίοδο δύσκολη, περίοδο όπου το ΠΑΣΟΚ ξαναχτίζει τη δύναμή του: «Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή, δημιουργική δύναμη. Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί να είναι η τρίτη δύναμη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας».

Παρεκκλίνοντας για λίγο από το πρόγραμμα της δεδομένου ότι κατευθυνόταν από τα Χανιά στο Ηράκλειο, η κα Γεννηματά, σταμάτησε στο Ρέθυμνο για να απευθύνει όπως είπε «κάλεσμα σε όλους όσους βαδίσαμε τα προηγούμενα χρόνια μαζί. Σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όλους με τους οποίους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα. Και τους καλώ να επιστρέψουν, να ξανασυναντηθούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι, το δικό μας σπίτι. Θα είμαστε πιο δυνατοί για να στηρίξουμε τη χώρα μας, στη βάση μίας προγραμματικής, δεσμευτικής συμφωνίας, για να προχωρήσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, τις αλλαγές στους δύσκολους όρους αυτού του μνημονίου, αλλά και να προκαλέσουμε ένα αναπτυξιακό σοκ μέσα από εμπιστοσύνη, επενδύσεις, πολιτική σταθερότητα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε θέσεις δουλειάς για να χτυπήσουμε το μεγάλο εχθρό, που είναι η ανεργία, για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην χώρα τους».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό, Μανώλη Όθωνα, ενώ την υποδέχτηκαν στελέχη του κόμματος στο Ρέθυμνο και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ