Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη.
 

Αναφερόμενη στη συμφωνία που σύναψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι με αυτή «έκλεισε ένας πρώτος κύκλος για να αποφύγουμε το Grexit και την άτακτη χρεοκοπία» και ότι υπάρχουν ανοικτά πεδία διαπραγμάτευσης, κάτι, που, όπως είπε, έχει σημασία ποια κυβέρνηση θα τα διαπραγματευτεί.
«Έχουμε μπροστά μας το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τη συζήτηση για το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την πρώτη κατοικία» πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εκτίμησε ότι τα διλήμματα των εκλογών είναι σκληρά, υπογραμμίζοντας πως «διαμορφώνεται ένα ισχυρό δίλημμα, το οποίο έχει και βαθμό πόλωσης», και πρόσθεσε πως «βλέπουμε ότι είναι έτοιμο να ορμήσει στον ελληνικό λαό ένα σύστημα 40 ετών, αυτοί δηλαδή που έφεραν τη χώρα εδώ και που σήμερα έχουν στεναχωρηθεί πολύ που είναι έξω από την διακυβέρνηση».
Σε ερώτηση για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναζωογόνηση του τουρισμού, η Όλγα Γεροβασίλη, υπογράμμισε πως, η Κρήτη έχει μια παραγωγική βάση, η οποία αντέχει, όπως στο κομμάτι του τουρισμού και της γεωργικής παραγωγής, και εξήγησε ότι έργα όπως η δημοπράτηση του αεροδρομίου στο Καστέλι, οι οδικοί άξονες, θα προχωρήσουν, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τοπική ανάπτυξη.


Η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε πως «η χώρα μας πρέπει να χρησιμοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως είναι ο τουρισμός, ο οποίος συνδέεται άμεσα με τον πολιτισμό».
«Πρέπει να εφαρμοστεί ένα αποτελεσματικό σχέδιο για να συνδέσει αυτές τις μεγάλες δυνατότητες της χώρας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστική χώρα, αλλά και μια χώρα που θα μπορέσει να έχει ανάπτυξη και να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεση» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit