Πόζαρε με τα δύο της παιδιά στο φέρετρο του νεκρού από ηρωίνη συζύγου της για να δώσει ένα μήνυμα

Σε μια κίνηση που πραγματικά δεν έχουμε συνηθίσει προχώρησε μία 26χρονη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ. Η 26χρονη Εύα Χόλαντ μαζί με τα δύο της παιδιά έβγαλε μία φωτογραφία δίπλα από το ανοικτό φέρετρο με τη σορό του συζύγου της, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η γυναίκα προχώρησε σε αυτή την αντισυμβατική κίνηση προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα για όσους είναι εθισμένοι από την ηρωίνη σύμφωνα με την Daily Mail.

«Είμαι σίγουρη ότι αυτή η φωτογραφία θα κάνει πολλούς ανθρώπους να νιώσουν άβολα αλλά ο κύριος λόγος που το έκανε ήταν για να δείξω την πραγματικότητα της εξάρτησης» ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας.


Η Χόλαντ ήταν ζευγάρι με τον Μάικ Σέττλς για 11 χρόνια. Στην ανάρτηση της στο facebook έγραψε ακόμη:

«Εάν δεν επιλέξετε να ξεφύγετε από αυτό, τότε αυτή θα είναι η μόνη διέξοδος. Κανένας γονιός δεν θα πρέπει να θάβει το παιδί του και κανένα παιδί τόσο μικρό όπως τα δικά μας δεν θα πρεπε να θάβει το γονιό του.

Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί αλλά μία λάθος επιλογή κατέστρεψε την οικογένειά του. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναστατωθούν επειδή το κάνω δημόσια, αλλά το να κρύβει κανείς τα γεγονότα το μόνο που θα καταφέρει είναι να αφήσει αυτή την επιδημία να συνεχίζεται. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει. Μπορεί να σκεφτείτε ότι δεν συμβεί ποτέ σε εσάς αλλά μαντέψτε τι ήταν αυτό που σκέφτηκε πάρα πολύ ο Μάικ.


Η Χόλαντ εξήγησε ακόμη στην ανάρτησή της ότι ο σύζυγός της έπεσε στα ναρκωτικά καιρό μετά αφότου ήταν μαζί στην εφηβεία.

Ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Ήμουν εκεί πριν ξεκινήσουν όλα. Ήξερα τι ήθελε από αυτή τη ζωή, όλες τις ελπίδες και τα όνειρά του. Ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ζωή του θα έπαιρνε αυτή την τροπή. Ήταν κάποτε τόσο ευτυχισμένος και γεμάτος ζωή. Ήταν ένας μεγάλος γιος, αδελφός, φίλος αλλά και το πιο σημαντικό ένας πολύ καλός μπαμπάς. Αγαπούσε αυτά τα παιδιά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αλλά όπως γνωρίζουμε μερικές φορές η ζωή γίνεται σκληρή και κάνουμε λάθος επιλογές. Ο εθισμός του ξεκίνησε με χάπια και γρήγορα κατέληξε στην ηρωίνη. Μας αγαπούσε τόσο πολύ που αποφάσισε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στα τέλη του περασμένου έτους.

«Βγήκε έξω πριν τα Χριστούγεννα ένας ολοκαίνουργος άνθρωπος. Είχε βρει το σκοπό του για τη ζωή και πάλι, το πανέμορφο του χαμόγελο, έγινε ο άνδρας, ο γιος ο αδελφός και ο πατέρας που όλοι χρειάζονταν και πάλι.

Όπως είπε η Χόλαντ ο άντρας της ξαναέπεσε στα ναρκωτικά όταν αναγκάστηκε να πάρει κάποια φάρμακα για πρόβλημα που είχε με το δόντι του.
«Τα πήγε τόσο καλά για αρκετό καιρό αλλά μερικούς μήνες μετά ξεκίνησε με ένα απλό χάπι για τον πονόδοντο, το οποίο τον οδήγησε αναπόφευκτα πίσω στο δρόμο του εθισμού, αντί να παραμείνει στην πορεία της ανάκαμψης. Είπε ότι θα μπορούσε να το χειριστεί και να το σταματήσει μόνο του χωρίς να χρειάζεται να πάρει βοήθεια. Λοιπόν έκανε λάθος. Την περασμένη Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατέρας των παιδιών μου, ο άνθρωπος που αγάπησα από τότε που ήμουν παιδί, ένας μεγάλος γιος και ένας σπουδαίος άνθρωπος έχασε τη μάχη.

Απλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την ιστορία έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω οποιοδήποτε άλλον».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ