Η συγκινητική εξομολόγηση της Καλομοίρας για την ασθένεια του γιου της - Όλα όσα είπε για τον μικρό Δημήτρη

“Και εγώ και ο άντρας μου συγκινηθήκαμε για όλα αυτά. Ο Δημήτρης πάει πολύ καλά εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία, αγάπη και πολύ θετική ενέργεια”, είπε η Καλομοίρα στην εκπομπή Tatiana Live μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου της Δημήτρη.

 

Το παιδί της Καλομοίρας πάσχει από μια σπάνια νόσο την “Myasthenia Gravis”. Πρόκειται για μια ασθένεια νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες (ο Δημήτρης είναι μόλις δυο ετών). Ωστόσο, το μικρό αγόρι της Καλομοίρας νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο και τώρα είναι στο σπίτι και αναρρώνει.

Η Καλομοίρα, όμως που μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη έζησαν το δικό τους μαρτύριο, αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο (και τους διαδικτυακούς της φίλους) και να τους παρακινήσει να ευαισθητοποιηθούν για όλα αυτά τα παιδάκια που υποφέρουν από την ίδια ή παρόμοιες ασθένειες.

 
Ο Θεός να σας έχει καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα στήριξης”, είπε συγκινημένη η Καλομοίρα στο μήνυμά της για την εκπομπή της Τατιάνας.
 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ