Πέταξαν έξω από το σπίτι της την χήρα του Mr Sotheby's - Τα 3 παιδιά του συζύγου της την άφησαν στο δρόμο με τις βαλίτσες - Φώτο

Η χήρα του ζάμπλουτου και πρώην ιδιοκτήτη του Sotheby's, Αλφρεντ Τάουμπμαν, κατήγγειλε ότι τα παιδιά του συζύγου της την κλείδωσαν έξω από το διαμέρισμά της στο Μέιφερ, στο Λονδίνο, εξαιτίας της μεταξύ τους διαμάχης με αντικείμενο πίνακες αξίας 400.000 λιρών.

Η Τζούντι Τάουμπμαν, πρώην Μις Ισραήλ, ξέμεινε στο πεζοδρόμιο με δέκα βαλίτσες, επιστρέφοντας από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, όταν ένας φύλακας αρνήθηκε να της επιτρέψει να μπει στο σπίτι που κάποτε μοιραζόταν με τον δισεκατομμυριούχο

«Εφτασα στην πόρτα και ο φύλακας μου είπε ότι δεν μπορούσα να μπω. Ημουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου 33 χρόνια, θα γυρίσει από τον τάφο του με τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται τα παιδιά του!», είπε αγανακτισμένη η 70χρονη, μιλώντας στην Daily Mail.

Η Τάουμπμαν και τα τρία παιδιά του συζύγου της έχουν εμπλακεί σε μία διαμάχη για δύο πίνακες που βρίσκονται στο διαμέρισμα και εκτιμάται ότι κοστίζουν 200.000 λίρες έκαστος. Οι πίνακες θα πουληθούν σε δημοπρασία, αλλά η χήρα του δισεκατομμυριούχου είχε πει ότι δεν θα επιτρέψει στην ομάδα ειδικών από το Sotheby's να μπει στο σπίτι και να τους παραλάβει, την ίδια ημέρα που επέστρεφε εκείνη από το ταξίδι της.

Τελικά, απαιτήθηκαν οχτώ ώρες προκειμένου να παραλάβουν οι ειδικοί τους πίνακες και να επιτραπεί τελικά στην Τάουμπμαν να μπει στο σπίτι. Εκείνη την ώρα όμως, σύμφωνα με τους γείτονες, οι δικηγόροι των παιδιών του επιχειρηματία έστειλαν κλειδαρά, για να αλλάξει τις κλειδαριές του διαμερίσματος.

Η Τάουμπμαν ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της άφησε κληρονομιά σε εκείνη το διαμέρισμα, αλλά ακόμη η κατοικία παραμένει στον έλεγχο των τριών παιδιών που είχε αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο.

«Ο σύζυγός μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ο πιο ευγενικός. Είχαμε μία υπέροχη ζωή μαζί. Θα έκλαιγε αν έβλεπε τι συνέβη», είπε η Τάουμπμαν που πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της άφησε το διαμέρισμα στον έλεγχο των παιδιών του, γιατί τα εμπιστευόταν και δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμβεί αυτό. Οσο για τους πίνακες, δήλωσε «Δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στη συλλογή του συζύγου μου. Η αξία της φτάνει το 1 δισ. λίρες, κάποιοι πίνακες αξίζουν 100 εκατομμύρια».

Η πλευρά των τριών παιδιών του Κροίσου από την άλλη χαρακτήρισε το περιστατικό ως λυπηρό και αχρείαστο, αλλά τόνισε ότι κανείς δεν εμπόδισε την Τζούντι Τάουμπμαν να μπει στο διαμέρισμα.

Ο Αλφρεντ Τάουμπμαν πέθανε στις αρχές του χρόνου. Είχε αναλάβει τον οίκο Sotheby's το 1983, αλλά κάποτε οδηγήθηκε στη φυλακή και εξέτισε ποινή για ένα σκάνδαλο «στημένης» πώλησης με τον οίκο Christie's, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ