Άγνωστες πτυχές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποκάλυψε η πεθερά του προέδρου της ΝΔ, Νίτσα Μαρούδα

 «Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ηρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος… Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του… Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς…» λέει μία από τις πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, στην εφημερίδα «Freddo».

 

«Με την πολιτική, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, ο Βαγγέλης έχει τόσες υποχρεώσεις, που δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Εχει πολύ τρέξιμο», τονίζει και περιγράφοντας τον πρόεδρο της ΝΔ αναφέρει: «Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά άνθρωπος. Λαϊκότατος άνθρωπος και γι’ αυτό τον αγαπάω περισσότερο. Δεν κρύβεται και ό,τι έχει να πει θα στο πει. Αυτό με γοητεύει», λέει χαμογελώντας και συνεχίζει την περιγραφή για εκείνον, για το πώς είναι στο σπίτι μαζί της.

«Ο Βαγγέλης είναι ήρεμος, είναι πράος, είναι γλυκύτατος και χαμογελάει συνεχώς. Σπιτίσιος. Λατρεύει την οικογένειά του και συνεχώς ενδιαφέρεται για όλους μας», λέει η Νίτσα Μαρούδα, και προσθέτει: «Ο Βαγγέλης είναι σαν μικρό παιδί».

Όσο για το τι του εύχεται, απαντά: «Ο Βαγγέλης να έχει δύναμη και ο Θεός να δώσει κουράγιο στην Ελλάδα μας. Αυτό έχει σημασία πια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ