Συνελήφθη 21χρονη γραμματέας στη Δράμα: Υπνώτιζε τον γιατρό, τον έγδυνε και τον φωτογράφιζε γυμνό για να του αποσπά χρήματα

Του έριχνε υπνωτικά χάπια στον καφέ, μετά τον ξεγύμνωνε, τον φωτογράφιζε και οι φίλοι της τον εκβίαζαν για να μην στείλουν τις φωτογραφίες στην γυναίκα του.

 

Μια ασύλληπτη απάτη είχε στήσει μια 21χρονη γραμματέας στη Δράμα, σε βάρος του γιατρού στον οποίο δούλευε. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, η 21χρονη από την 1η Σεπτεμβρίου υπνώτιζε τον 68χρονο γιατρό στον οποίο δούλευε, ρίχνοντάς του υπνωτικά στον καφέ και μόλις εκείνος αποκοιμιόταν, εκτός του ότι του αφαιρούσε χρήματα και χρυσαφικά, τον ξεγύμνωνε, τον φωτογράφιζε γυμνό και ακολούθως τον εκβίαζε ζητώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου, 38χρονος επισκέφθηκε τον γιατρό και του απαίτησε εκβιαστικά 10.000 ευρώ για να μην στείλει τις γυμνές φωτογραφίες του στη σύζυγό του. Μετά από επικοινωνίες του γιατρού με τους δράστες προγραμματίστηκε συνάντησή τους στο κέντρο της πόλης.

Εκεί παρέλαβαν από τον γιατρό 800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του χρηματικού ποσού που απαιτούσαν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ένας 29χρονος, άλλος φίλος της 21χρονης γραμματέας, ζήτησε επιτακτικά από τον 68χρονο να καταθέσει, μέχρι την 18-9-2015, στο λογαριασμό της 21χρονης, άλλες 5.000 ευρώ. Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, συνελλήφθησαν. 

Στις οικίες των δραστών, καθώς και την κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει η 21χρονη, στις 4-9-2015, από το ιατρείο του 68χρονου, πέντε εκτυπώσεις φωτογραφιών του γιατρού, μία φορητή συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), δύο κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου, 73 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX, STEDON και HIPNOSEDON, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ