Όλα όσα έγιναν στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου κωφών

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε το φιλανθρωπικό δείπνο "Sapore di Mare" την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο υπέροχο Gallery του Island με την παρουσία των πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, με σκοπό τη στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης.

Επίσης, παρευρέθησαν τα παιδιά των πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο πρίγκιπας Peter, ο David Andrews με τη σύζυγό του Άντζι, η κα Alison Andrews και η αδελφή της πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη.

Τη βραδιά της εκδήλωσης συντρόφευσε με την υπέροχη φωνή της η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας της εταιρείας M Missoni για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2015-2016 με κοσμήματα "Like a princess couture", φινάλε με νυφικά "Elena Vorrea Haute Couture by George Vorrea" και την καλλιτεχνική επιμέλεια της Alice Δικαίου.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης, κος Στράτος Γεωργέλης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμπαράστασή τους στο έργο του Lifeline και αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσφέρει το σωματείο στο σχολείο τους.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μίλησε για την απαραίτητη συμμετοχή στη φιλανθρωπία τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και αναφέρθηκε στο δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ