Το αστείο βίντεο που έφτιαξαν στο διαδίκτυο με τον Τσίπρα να μπερδεύει την Ναόμι Κάμπελ με τη Ναόμι Κλάιν !

Τη διάσημη συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με το τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ μπέρδεψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα κατά την ομιλία του σε επίσημη εκδήλωση.

Τη διάσημη συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με το τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ μπέρδεψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα κατά την ομιλία του σε επίσημη εκδήλωση.Ήταν κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης στο Ζάγκρεμπ μαζί με τον Σλάβοι Ζίζεκ (κατά την οποία έγινε και η «διάσημη» δήλωση του σλοβένου φιλοσόφου για τα γκούλαγκ) κατά την οποία ο κ. Τσίπρας υπέπεσε στο γλωσσικό ολίσθημα να κάνει τη συγγραφέα... μοντέλο.Η Ναόμι Κλάιν με τον Αλέξη Τσίπρα


Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ήταν άτυχος καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έπρεπε να βρεθεί αντιμέτωπος με το λάθος του. Η Ναόμι Κλάιν βρίσκεται στην Αθήνα και χθες συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα για να του πάρει συνέντευξη στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ. Μάλιστα η κ. Κλάιν ήταν ενήμερη για το «ατόπημα» και μόλις αντίκρισε τον κ. Τσίπρα του είπε χαριτολογώντας: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα, κύριε πρόεδρε, αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ»!

Δείτε το «ατόπημα» του κ. Τσίπρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ