H συγκλονιστική ιστορία της 16χρονης Amy: Καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από τα ναρκωτικά στέλνει μήνυμα στους νέους

Ένα μικρό χαπάκι ανέτρεψε δραματικά τη ζωή της 16χρονης Amy Thomson. Καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, τα λόγια βγαίνουν δύσκολα και αργά.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» σημειώνει, με τις συνέπειες από τις βλάβες που προκάλεσε ένα χαπάκι στον εγκέφαλό της να είναι εμφανείς.
Το σύντομο βίντεο που ανέβασαν στο Facebook αποτελεί για την οικογένεια της Amy, όπως ανέφεραν στην Daily Record, ένα θαυμάσιο σημάδι ελπίδας. Είχε βυθιστεί σε κώμα για εβδομάδες και κρατιόταν στη ζωή από τα μηχανήματα.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως με τη βοήθεια των γιατρών της θα σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Το βίντεο κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, με την ξαδέρφη της Kayla να λέει πως αποτελεί προειδοποίηση για τυχόν άλλους νέους που μπουν στον πειρασμό να παίξουν με τη ζωή και το μέλλον τους κάνοντας χρήση ναρκωτικών.
«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έκλαψαν, να γέλασαν ή να σοκαρίστηκαν βλέποντας το βίντεο. Αλλά αυτό σου κάνει ένα τόσο μικρό χαπάκι. Αν αυτό δεν ανοίξει τα μάτια σε όλους όσους κάνουν χρήση ναρκωτικών, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί», έγραψε στο Facebook.
Φίλοι της Amy που δεν την είχαν δει από τότε που κατέρρευσε σε ένα πάρτι τον Ιούνιο αναστατώθηκαν από την εικόνα της.

«Η Amy δεν θα είναι έτσι για το υπόλοιπο της ζωή της. Έχει την καλύτερη φροντίδα και υποστήριξη. Αυτό που βλέπετε είναι εκπληκτικό σε σύγκριση με το πώς ήταν πριν από μερικές εβδομάδες. Η κατάστασή της έχει βελτιωθεί εκπληκτικά», σχολίασε η ξαδέρφη της Kayla.
Η θεία της 16χρονης Annie υπογράμμισε πως το βίντεο που συγκλονίζει το διαδίκτυο δεν είναι λυπηρό. «Ναι, είναι σε αναπηρική καρέκλα και η ομιλία της δεν είναι καθαρή αλλά θα βελτιώνεται. Δεν έχω αμφιβολίες ότι θα ζήσει μια πλήρη και ευτιχισμένη ζωή».
 

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ