Διάσημος Ρώσος ηθοποιός παντρεύτηκε την κατά 60 χρόνια νεότερη μνηστή του & κουκλίτσα

Ο Ivan Krasko παντρεύτηκε την πρώην φοιτήτρια του Natalia Shevel, η οποία του είχε στείλει ερωτικά γράμματα λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους. Ο 84χρονος ηθοποιός έχει ερμηνεύσει περισσότερους από 140 ρόλους κατά τη διάρκεια της μακρόπνοης υποκριτικής του καριέρας, την ώρα που η σύζυγός του έχει δει μόλις 24 καλοκαίρια!

Η είδηση του γάμου του στα ρωσικά ΜΜΕ έγινε κόκκινο πανί με τους πολίτες να έχουν χωριστέ σε δυο στρατόπεδα, σε εκείνους που τον επικρίνουν για την απόφασή του και εκείνους που στηρίζουν τον γάμο του με την κατά 60 χρόνια νεότερη σύζυγό του.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο γνωστός ηθοποιός δίδασκε στο πανεπιστήμιο και η Shevel ήταν φοιτήτρια του, γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση καθηγητή- φοιτήτριας.

Ο ηθοποιός που πραγματοποίησε τον τέταρτο γάμο του δήλωσε: "Τα λόγια της ξύπνησαν μέσα μου τον άνδρα που νόμιζα ότι είχε χαθεί".
Το ζευγάρι ζει στο διαμέρισμα του ηθοποιού στην καρδιά της Μόσχας, ενώ ο γαμπρός εξομολογήθηκε ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμη την οικογένεια της νύφης, ωστόσο ο ίδιος την έχει συστήσει στους 5 γιους τους.


Παρόλα αυτά, οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο γάμος έγινε για να εκτοξεύσει την καριέρα της πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού.

Πηγή: DailyMail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ