Δούκισσα Νομικού: Ένα βήμα από την παρουσίαση του JOY που ταξιδεύει στον Ant-1

Μία ...πολυταξιδεμένη εκπομπή που ψάχνει μια πιο μόνιμη στέγη και μία λαμπερή παρουσιάστρια που περιμένει να ανάψουν και πάλι γι' αυτήν τα φώτα. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν, κάθισαν και τα είπαν και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στο να συστεγάσουν τις επιθυμίες τους.

Ο λόγος για την εκπομπή JOY που ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ, πέρασε από το Mega και κατέληξε στον ΑΝΤ1, και την Δούκισσα Νομικού που χωρίς Dancing With The Stars και με τον Θέμο Αναστασιάδη σε αναμονή, είναι στον αέρα.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται σε ισχύ και αυτό που λείπει είναι ο νέος της ρόλος. Ε, μάλλον βρέθηκε. Η Δούκισσα συζητά έντονα τις τελευταίες μέρες για την παρουσίαση του JOY που πέρασε πρόσφατα στα χέρια του καναλιού του Αμαρουσίου. 

Σε περίπτωση που τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή. Όλο το κόσεπτ θα προσαρμοστεί στα μέτρα της παρουσιάστριας, θα ταυτιστεί με αυτήν. Η Δούκισσα θα συμμετέχει σε πολλές στήλες και όχι μόνο στη συνέντευξη, όπως βλέπαμε πέρυσι την Τζένη Μπαλατσινού. 

Ο σταθμός επιθυμεί να βγάζει δύο επεισόδια την εβδομάδα στον αέρα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, δεν έχει καταλήξει ακόμα όμως στην ώρα. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ