Απίστευτος καβγάς Κατρούγκαλου - Τρέμη: Ήσασταν σε διατεταγμένη υπηρεσία - Είστε αγενής

Απίστευτος καβγάς στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega, μεταξύ της παρουσιάστριας Όλγας Τρέμη και του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου. 

Την... σπίθα άναψε η ερώτηση της παρουσιάστριας προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς είναι δυνατόν να μην μειωθούν οι συντάξεις, εφόσον υπάρχει έλλειμμα 1,8 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Αμέσως, ο κύριος Κατρούγκαλος προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς, κατηγορώντας τη δημοσιογράφο πως βρίσκεται «σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η κυρία Τρέμη εξερράγη και με τη σειρά της κατηγόρησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο: «Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιχειρήματα και χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς»;

Πρέπει να το πω καθαρά, είπε ο κύριος Κατρούγκαλος, προσπαθείτε εσκεμμένα να δημιουργήσετε μια κατάσταση και επανέφερε το περιστατικό μεταξύ της κυρίας Τρέμη και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την δημοσιογράφο του Mega πως «έχει τη μύγα».

Εσείς λέτε ψέμματα, είπε στην Όλγα Τρέμη ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ για σχεδόν δύο λεπτά δεν της επέτρεπε να αντικρούσει τους χαρακτηρισμούς του! 

«Ήσασταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν είχατε διαβάσει το Μνημόνιο» επανέλαβε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, «με καλέσατε και πρέπει να με ακούσετε»!  

«Σας καλέσαμε και υπολογίζαμε πως είστε και στοιχειωδώς ευγενής, μάλλον πέσαμε έξω», ήταν η απάντηση της Όλγας Τρέμη. 

Επί τέσσερα σχεδόν λεπτά ο κύριος Κατρούγκαλος βρισκόταν «στην επίθεση», ενώ η Όλγα Τρέμη επιχειρούσε να τον επαναφέρει στην τάξη...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ