Πρεμιέρα Ολυμπιακού σε UEFA Champions League & ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης σε UEFA Europa League στον OTE TV

 Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, τα back2back ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουν την παράσταση. 

Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV. Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ.


Στα κινηματογραφικά, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας συνέχειας του Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών, το πρόγραμμα της εβδομάδας στον ΟΤΕ TV περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το γυρισμένο σε δύο εκδοχές Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη/Εκείνος με την Τζέσικα Τσάστεϊν και τον Τζέιμς ΜακΑβόι, η ταινία-έκπληξη από το Ισραήλ Big Bag Wolves και το πολυσυζητημένο Mad Max: Fury Road με την Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.   


Πρεμιέρα στην φετινή διοργάνωση του UEFA Champions League κάνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ μετέχουν στον 6ο όμιλο μαζί με τις Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και ο ΟΤΕ TV θα βρίσκεται κοντά σε όλο το ταξίδι της ομάδας τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου που θα μεταδοθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 21.45 από το OTE SPORT 2HD. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ