Good News: Ο απόλυτος Έλληνας Γίωργος Χωραφάς γίνεται Κρητικός! Πρωταγωνιστής σε ταινία - Ύμνο στην Μεγαλόνησο

Η Κρήτη, ο πολιτισμός, ο τουρισμός, οι φυσικές ομορφιές, προβάλλονται μέσα από την ταινία μεγάλου μήκους «High Season», με πρωταγωνιστή τον διακεκριμένο Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Χωραφά και σκηνοθέτη και σεναριογράφο Κλειώ Φανουράκη.

Στα γυρίσματα της ταινίας βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στην περιοχή Βουτών, όπου τον καλωσόρισαν ο Γιώργος Χωραφάς, η Κλειώ Φανουράκη και όλοι οι συντελεστές της ταινίας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη μέχρι σήμερα πορεία των γυρισμάτων, παρουσιάζοντας παράλληλα, ζωντανά, σκηνές.

Τόσο η σκηνοθέτης, όσο και οι ηθοποιοί, εξέφρασαν τη χαρά τους για την παρουσία τους στην Κρήτη, το καλό κλίμα και την επιτυχή συνεργασία τους στα γυρίσματα. Επίσης, αναφέρθηκαν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και των Κρητικών, αλλά και τη στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση της ταινίας.

Σύμφωνα με το σενάριο, πρόκειται για μία επίκαιρη, λόγω κρίσης, ενδιαφέρουσα κοινωνική ταινία, όπου ο πρωταγωνιστής, ο οποίος υποδύεται τον επιχειρηματία του τουρισμού, χάνει τη δουλειά του και μετά από οκτώ μήνες επαγγελματικής απραξίας και συναισθηματικής ασφυξίας αποφασίζει να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Κάνει την ελπίδα πράξη και με επιμονή και αναζήτηση ξαναβρίσκει τον εαυτό του μέσα από μία άλλου είδους καθημερινότητα, που θα του εξασφαλίσει επαγγελματική και ψυχολογική ισορροπία.

Η ταινία είναι, κατά βάση, στην ελληνική γλώσσα, αλλά υπάρχουν σκηνές με διαλόγους στη γαλλική και την αγγλική.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν: Σοφία Χιλλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζωή Χωραφά, Άννα Φόνσου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Νίκος Μπουσδούκος, Γιώργης Σμπώκος, Καλλιρρόη Καραμάνου, Τατιάνα Καλαντζή, Γιώργης Μανωλάκης (λαούτο), Άγγελος Χιλλ, Μάνος Πετράκης, Δημήτρης Τσουπέι και άλλοι ηθοποιοί.

Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Θωμά Βαρβία η μουσική της Mάρως Θεοδωράκη. Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Δημήτρη Σκιαδόπουλου, η παραγωγή από την Amusic Freeater, τα κοστούμια, οι κομμώσεις και το μακιγιάζ από τη Ρενάτα Μαστοράκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ