Ψινάκης για Χριστοδουλοπούλου: «Μα καλά, τι πίνει η κυρία; Θέλω κι εγώ!»

Με το γνωστό, απίστευτο στιλ του σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης τις διαχείριση του προσφυγικού από την πρώην υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

 

«Μα καλά, τί πίνει η κυρία Χριστοδουλοπούλου; Θέλω κι εγώ!», ήταν το καυστικό σχόλιο του δημάρχου Μαραθώνα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της πρώην υπουργού ότι οι κάτοικοι των νησιών πλούτισαν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. «Όντως, οι κάτοικοι έχουν πλουτίσει από τους χιλιάδες πρόσφυγες που... λιάζονται στα νησιά και για να...ξεπιαστούν, το ρίχνουν στις πολεμικές τέχνες!», είχε προσθέσει.

Το καυστικό σχόλιο του κ. Ψινάκη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά από δική του πρωτοβουλία, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον Δήμαρχο Λέσβου και την τοπική κοινωνία.

Αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Μαραθώνα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο Ηλίας Ψηνάκης «ανέβασε» στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και Instagram την παρακάτω φωτογραφία, λέγοντας παράλληλα ένα «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συμβάλουν στην προσπάθεια για τη στήριξη των κατοίκων της Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ