Βίντεο: Ο Ομπάμα προσπαθεί να επιβιώσει στην άγρια φύση της Αλάσκας & τρώει τα αποφάγια μιας αρκούδας!

Ο παρουσιαστής και πρώην καταδρομέας των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, Bear Grylls, έχει καλέσει κατά καιρούς και άλλες διασημότητες που έδωσαν το δικό τους «στιλάτο» αγώνα επιβίωσης στα «άγρια» επεισόδια του «Running Wild», όπως την Κέιτ Γουίνσλετ, την Κέιτ Χάντσον, τον Μπεν Στίλερ, τον Ζακ Έφρον και τον Μάικλ Τζόρνταν. 

Ποτέ όμως δεν είχε ως «γκεστ σταρ» έναν Αμερικανό πρόεδρο.

Στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε από τα γυρίσματα, βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να καλείται να φάει ότι έχει αφήσει πίσω της μια αρκούδα από έναν σολομό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της σειράς, λόγω του ότι  υπάρχει αρκετή τροφή για τις αρκούδες αυτή την εποχή, εκείνες επιλέγουν να τρώνε από το ψάρι ότι έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως τα εντόσθια και το κεφάλι και να αφήνουν το υπόλοιπο σώμα.

Στο μικρό βίντεο που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα βλέπουμε έναν ιδιαίτερα άνετο Ομπάμα να δέχεται να φάει από τον κομματιασμένο σολομό, τον οποίο μάλιστα βρήκε και νόστιμο. Θα ήθελε βέβαια να έχει μαζί του ένα κράκερ για να συνοδεύσει όπως λέει το φαγητό, όμως ακόμα και έτσι δεν παραπονιέται. 

Παραπονέθηκε όμως για τις μαγειρικές ικανότητες του Gryll, αποκαλώντας τον έναν μέτριο μάγειρα. Ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι η γνώση ότι ο σολομός που έφαγαν ήταν ότι άφησε πίσω της μια αρκούδα, ήταν μια λεπτομέρεια που δεν θα ήθελε να γνωρίζει.

Όπως και να έχει, ο Ομπάμα έχει πια εξελιχθεί σε έναν πρόεδρο σταρ, που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του σε όσους προσπαθήσουν να τον ακολουθήσουν. Γεννημένος να βρίσκεται απέναντι στον φακό, το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, δημιουργώντας την εικόνα ενός προέδρου που δύσκολα θα ξεπεραστεί στα χρόνια που θα έρθουν.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ