Η SexyCyborg & ο ξεχωριστός της τρόπος να παρακάμπτει τα συστήματα ασφαλείας

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της Κινέζας χάκερ , τα οποία έχει σχεδιάσει η ίδια, περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να χακάρει όποιο δίκτυο WiFi θέλει.

Το σέξι παρουσιαστικό της  φυσικά αποσπά το ανδρικό φύλο, και δεν γίνεται αντιληπτός ο κίνδυνος που κρύβεται στα τακούνια της. Με τα εργαλεία στα τακούνια της σπάει κάθε κωδικό δικτύου, firewalls εταιρειών και προγράμματα ασφαλείας.

Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται φλασάκι με κακόβουλο λογισμό και ρούτερ για να συνδέεται στα δίκτυα. Επιπλέον κατέχει ένα USB keylogger το οποίο μπορεί να το συνδέει σε ένα δίκτυο και να καταγράφει τα πάντα.

Η ίδια, εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» δηλώνει πως ξέρει ότι πολλά εργαλεία hacking είναι απλά εργαλεία δοκιμών που θα χρησιμοποιούσε κάθε επαγγελματίας του χώρου του ΙΤ. Αυτό που την κάνει όμως να είναι σε πλεονεκτική θέσει ωστόσο είναι η αποκαλυπτική της εμφάνιση, γι αυτό δηλώνει: «Όλοι κοιτάνε το πάνω μέρος του σώματος μου αλλά  τα παπούτσια μου κάνουν όλη τη δουλειά».

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ