Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού - Επικεφαλής ο Νικηφόρος Διαμαντούρος

Τα πρόσωπα που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρουσίασε σήμερα το Ποτάμι και ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης. 

Με την επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου, που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου, αλλά και των υπολοίπων που στελεχώνουν τη λίστα του Επικρατείας, ο κ. Θεοδωράκης επιδιώκει, όπως υποστηρίζει, να υποδείξει πρόσωπα που μπορεί να κυβερνήσουν τη χώρα χωρίς να προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα, όπως συνέβαινε με πολλούς υπουργούς της απελθούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και παλαιότερων κυβερνήσεων.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας του Ποταμιού σημείωσε: «Ξέρω ότι το μυαλό όλων μας είναι στο ντιμπέιτ σήμερα, αλλά θα σας παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και έχουμε σε αυτό ένα πρόσωπο-έκπληξη. Πρόκειται για το συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο ο οποίος καταλαμβάνει τη 12η τιμητική θέση. Είναι μια ξεχωριστή τιμή για εμάς καθώς δεν εχει υπάρξει ποτέ ξανά υποψήφιος, ενώ παράλληλα είναι πολύ έμπειρος». 

Με τη σειρά του ο κ. Αλιβιζάτος υπογράμμισε: «Δεν ειναι στιγμές να καθόμαστε σπίτι μας, σε τέτοιες ώρες πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μαζί και δεν μπορεί ένα κόμμα μόνο του να ανταποκρίθει στις προκλήσεις. Να προβάλουμε και να βοηθήσουμε νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης για να προχωρήσουμε» παρότρυνε ο ίδιος.

Ακόμα ένα όνομα του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι αυτό του εισαγγελέα των μεγάλων δικών, όπως λέγεται, μεταξύ αυτή της 17 Νοέμβρη. Πρόκειται για το Βασίλη Μακρή, ο οποίος όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, επιλέχθηκε διότι το Ποτάμι δίνει βαρύτητα στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Ο κ. Μακρής σημείωσε: «Ο λαός μπορεί να επιλέξει το Ποτάμι για να δώσουμε λύση στα κρίσιμα ζητήταμα, όπως είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς». 

Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι οι: Νικηφόρος Διαμαντούρος, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Θανάσης Σκόκος, Θόδωρος Σκυλακάκης, Μάνος Ματσαγγάνης, Βασίλης Μακρής, Ιόλη Καλαβρέζου, Λενιώ Μυριβήλη, Παναγιώτης Βλάχος, Γιάννα Μπαλή, Γιώργος Χρονάς, Νίκος Αλιβιζάτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ