Στ. Θεοδωράκης: Διαθέτουμε και τις λύσεις και τα πρόσωπα - Το Ποτάμι έρχεται για να κυβερνήσει

Το Ποτάμι έρχεται για να κυβερνήσει, διαμήνυσε ο πρόεδρος του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το επόμενο υπουργικό συμβούλιο πρέπει να είναι ένα υπουργικό συμβούλιο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίες.

«Έχουμε μια πλειάδα στελεχών τα οποία θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «βγαίνει αυτές τις μέρες και μια μεγάλη εφημερίδα με 20 στελέχη μας, που προτείνουν 20 λύσεις για τη χώρα».
«Διαθέτουμε και τις λύσεις και τα πρόσωπα» διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ επανέλαβε ότι «το Ποτάμι δεν θα συνηγορήσει στην επιβολή κανενός νέου φόρου».
Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ελληνικός λαός θα εκτιμήσει ποιοί του έλεγαν ψέματα και ποιοί του έλεγαν αλήθεια.
«Η χώρα αυτή πρέπει να φύγει από τους μύθους ότι η μετριότητα είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Δεν είναι η μετριότητα του κ. Μπαλτά που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη, είναι η αριστεία, είναι η ανάγκη των παιδιών μας να αριστεύουν» κατέληξε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ