Αυτή η υπερσέξι & τέλεια σε αναλογίες Σλοβένα θα γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ; Η Μελάνια Τραμπ με τα μπλε μάτια

Η Μελάνια Τράμπ, το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία και σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016, δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα ότι η ζωή της θα ήταν τόσο παραμυθένια όταν μετακόμισε στην Νέα Υόρκη.

Η Μελάνια γεννήθηκε στην πόλη Sevnica της Σλοβενίας, στην πρώην Γιουγκοσλαβία και η οικογένειά της είχε μεγάλη οικονομική άνεση. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ασχολούνταν με το εμπόριο αυτοκινήτων και μηχανών και η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια μόδας. Η ίδια μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ μόλις σε ηλικία πέντε ετών. Αργότερα, σπούδασε σχεδιασμό και αρχιτεκτονική στην Λιουμπλιάνα. Στα δεκαοκτώ της, υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε διάσημα περιοδικά, (όπως στην Vogue) και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους (Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Mario Testino).

Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον Ντόναλντ Τραμπ, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερός της. Ωστόσο, η Μελάνια δεν είναι από εκείνες της γυναίκες που θα ενδώσουν κατευθείαν στον φλερτ ενός άνδρα. Γι΄αυτό και δεν θέλησε να δώσει στον Ντόναλντ Τραμπ τότε ούτε καν το νούμερο του κινητού της.

«Δεν είμαι ένα κορίτσι που θα δώσει απευθείας τον αριθμό της σε κάποιον» έχει δηλώσει η ίδια στους New York Times.

Πήρε όμως τον δικό του αριθμό και τρεις ημέρα αργότερα τον κάλεσε. Έτσι ξεκίνησε και το ειδύλλιο μεταξύ τους που κατέληξε τελικά και σε γάμο το 2005. Μάλιστα, στην τελετή παρευρέθηκαν και ο Μπιλ με την Χίλαρι Κλίντον.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 2006, η Μελάνια γέννησε το γιο τους, τον Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ ενώ όταν ήταν επτά μηνών έγκυος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Vogue φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και ποζάροντας έξω από το ιδιωτικό αεροσκάφος του συζύγου της.

Δείχνουμε βέρα με διαμάντια και τσάντα Louips Vuitton 

Αν και ο Ντόναλντ Τράμπ ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του για την προεκλογική του εκστρατεία, εντούτοις φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με το γιο του. Το ίδιο και η Μελάνια. Έχουν μια σχέση που βασίζεται στον σεβασμό και την αγάπη. Μένουν στην Νέα Υόρκη κατά κύριο λόγο αλλά ταξιδεύουν πολύ συχνά στο Palm Beach της Φλόριντα. Εκεί παίζουν γκολφ, περνούν χρόνο μαζί, γευματίζουν και περνούν χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

Η Μελάνια αποκάλυψε επίσης στην Daily Mail πως ο γιος της χρησιμοποιεί κάθε βράδυ τα προϊόντα σώματος που λανσάρει η ίδια που είναι με βιταμίνες και χαβιάρι ενώ έχει δηλώσει πως ο Μπάρον δεν είναι παιδί που του αρέσει να φοράει κουστούμι και γραβάτα.

Η Μελάνια, συμμετέχει πολύ συχνά επίσης σε φιλανθρωπικά γκαλά, ενώ όταν της γίνεται η ερώτηση για το αν θέλουν εκείνη και ο συζυγός της να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά η ίδια απαντάει πως είναι ευτυχισμένοι έτσι όπως είναι σήμερα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ