Η Ζωή επιστρέφει στον τόπο... του εγκλήματος: Η Κωνσταντοπούλου απόψε στη Κοσιώνη

Σχεδόν δυο μήνες μετά το πρώτο τηλεοπτικό τους ραντεβού, που έμεινε στην «ιστορία» των τηλεοπτικών συζητήσεων, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σία Κοσιώνη «αναμετρώνται» ξανά  απόψε το βράδυ.

 

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της προέδρου της βουλής μετά την προσχώρησή της στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η πρώτη σύγκρουση των δύο γυναικών στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, την εποχή που «έτρεχε» η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα, υπήρξε μια από τις κορυφαίες στιγμές αλαζονείας της προέδρου της βουλής αλλά και δημοσιογραφικής εξυπνάδας εκ μέρους της έμπειρης παρουσιάστριας Σίας Κοσιώνη.

Η ειρωνική ερώτηση της προέδρου της βουλής «Τι είπατε;» έμεινε στα πολιτικά ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να εξαπολύει βολές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία, κατά την ίδια, ασκούν προπαγάνδα υπέρ του «ναι» και δημιουργούν ένα κλίμα πανικού. Από τα πυρά της δεν γλίτωσε κανείς, πόσο μάλλον η Σία Κοσιώνη που έπαιρνε την συνέντευξη.
 
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως τα κανάλια τρομοκρατούν και πανικοβάλλουν τους πολίτες και στη συνέχεια ανέφερε πως τα κυρίαρχα μέσα συντάσσονται με τους δανειστές. 

 
«Δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες και λεγόμενοι δημοσιογράφοι που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος. Και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΪ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Το έχετε αποδείξει ότι υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών. Σας καλώ αυτό το πενθήμερο να πάψετε να υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών», ανέφερε η Κωνσταντοπούλου, με την Κοσιώνη να αναρωτιέται αν οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες.

Όσον αφορά το θέμα του τι θα γίνει μετά το «όχι», η πρόεδρος της βουλής, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, λέγοντας πως η ερώτηση που της έγινε δεν διατυπώθηκε σωστά.
 
«Δεν είμαι πολύ έξυπνη, θέλω περισσότερο χρόνο», απάντησε η δημοσιογράφος, όταν η Κωνσταντοπούλου της πρότεινε να κάνει συντομότερες απαντήσεις.
 
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τονίστηκε η σημασία της δημόσιας τηλεόρασης, την οποία η πρόεδρος της βουλής αποκάλεσε «δημόσιο αγαθό», ενώ έγινε λόγος και στο κατά πόσο έχουν δικαίωμα να λειτουργούν τα ιδιωτικά κανάλια.
 
«Δεν σας ανήκει το δικαίωμα εκπομπής και κυρίως στους ιδιοκτήτες σταθμών που ποτέ δεν έχουν πληρώσει».
 
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε απαντώντας σε ερώτηση για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης που αφήνουν υπαινιγμούς για σχέδιο οδήγησης της χώρα στη δραχμή και ανέφερε: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Μπακογιάννη, την κα Μπακογιάννη; Ποιους εννοείτε;». «Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» ανέφερε η δημοσιογράφος η οποία είναι σύντροφος του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ