Με εκδήλωση στο Ζάππειο η 41η επέτειος από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Με την ικανοποίηση που δίνουν οι ευνοϊκές δημοσκοπήσεις, η μη κάθοδος του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, και η επιστροφή στελεχών που είχαν σκορπίσει σε διάφορα κόμματα και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει η Χαριλάου Τρικούπη την εφετινή επέτειο της 3ης Σεπτέβρη.

 

Η εκδήλωση οργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα μιλήσει η Φώφη Γεννηματά, τιμώντας την 41η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, αύριο Πέμπτη, στις επτά το απόγευμα.

Η απόφαση του κ. Παπανδρέου να μην κατεβεί το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές άνοιξε το δρόμο της επιστροφής σε στελέχη και ψηφοφόρους και τώρα οι συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι μπορούν να κατακτήσουν την τρίτη θέση στις εκλογές αφήνοντας πίσω τη Χρυσή Αυγή.

Αυτό θα είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα της κυρίας Γεννηματά το προσεχές διάστημα προκειμένου να ενισχύσει το προσκλητήριο που απευθύνει σε όσους έχουν αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν στο σπίτι.

Ήδη διαπιστώνεται ένα ρεύμα επιστροφής περιφερειακών και κεντρικών στελεχών από το ΚΙΔΗΣΟ, ενώ η συμπόρευση με τη ΔΗΜΑΡ έχει προκαλέσει μεταβολές στα ψηφοδέλτια, τα οποία αναμένεται να κλείσουν στο τέλος της εβδομάδας.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ