Καρβέλας - Πάνια: Εμείς οι 2 σαν 1 - Στην Καλαμάτα με το γιο τους

Τις τελευταίες μέρες  έντονες φήμες έκαναν λόγο  ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου αλλά το αποκλειστικό ρεπορτάζ το περιοδικό HELLO! βάζει τέλος στα σενάρια αυτά καθώς οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι δύο τους παραμένουν ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Αγαπημένοι και διαχυτικοί, όπως τις πρώτες μέρες της σχέσης τους, και έχοντας πάντα συντροφιά τον καρπό του έρωτά τους, τον 7χρονο Ανδρέα, απαθανατίστηκαν σε γραφικό εκκλησάκι της Καλαμάτας, όπου η παρουσιάστρια βάφτισε το κοριτσάκι του καλού της φίλου και διαιτολόγου, Γιώργου Λεοντίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ιουλία, σε μια παραμυθένια τελετή, και δεν έφυγε λεπτό από την αγκαλιά της νονάς της, στην οποία έχει αδυναμία. Στην Καλαμάτα, όπου πέρασαν με το γιο τους πολλές ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών, ήταν που η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας πληροφορήθηκαν τις φήμες περί επικείμενου χωρισμού τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν δίνουν βάση σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ωστόσο αυτή τη φορά ενοχλήθηκαν, χωρίς να αποκλείεται να κινηθούν και νομικά εναντίον όσων υποκίνησαν σχετικές φήμες.

Από τη Δευτέρα βρίσκονται ξανά στην Αθήνα, καθώς η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους συνεργάτες της για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι Epsilon, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι μέσα στον Οκτώβριο, θα αναλάβει τα ηνία ακόμα μιας εκπομπής-έκπληξη, στη βραδινή ζώνη, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ