Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Ψαριανός ρίχνει "σφαίρες" κατά Κουβέλη: Απόλυτα υπεύθυνος για αυτό που περνά η χώρα - Αν είχε ψηφίσει τον Δήμα

«Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να γίνει εξωφυλαρούχας του κ. Τσίπρα. Πολύ ελαφριά κουβέντα είναι», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον Βήμα FM.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο κ. Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα. Εάν η ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και το πρόγραμμα και θα είχαμε προχωρήσει τον Ιούνιο, ας κάναμε τότε εκλογές και ας έβγαινε ο κ. Τσίπρας, για να μπορούσε να διαχειριστεί ένα πράγμα που είχε ενσωματώσει τη λύση», συνέχισε ο κ. Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού κατηγόρησε το πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ γαι τη διάλυση της Aνανεωτικής Aριστεράς. «Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα. Ο ίδιος αυτός ήταν που έκανε υφαρπαγή των πλειοψηφιών της ΔΗΜΑΡ και τώρα κατηγορεί άλλους.

Αν είχε κάνει άλλος πριν από δύο-τρία χρόνια αυτό που κάνει εκείνος τώρα, ο κ. Κουβέλης θα τον είχε κρεμάσει στο Σύνταγμα. Είναι οι κουβέντες που πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να τις πω. Είναι φίλος, αδελφός μου, πατέρας μου και ήταν σύντροφός μου επί 40 χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό το χάλι. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο Mεγαλοδύναμος», είπε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Ψαριανός είπε ότι το Ποτάμι «δεν θα γίνει τσόντα του οποιουδήποτε πρώτου κόμματος μόνο. Θα είναι μέρος μιας λύσης για μια συναινετική εθνική προσπάθεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ