Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη: Είδε τα κοσμήματα που του είχαν κλέψει σε βιτρίνα στο Ρέθυμνο

Κοσμήματα που είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητό του πριν από περίπου έναν χρόνο είδε έκπληκτος ένας 47χρονος να εκτίθενται σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο.

 

Για την υπόθεση συνελήφθη στις 26 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 53χρονος έμπορος κοσμημάτων, για αποδοχή και διάθεση κλεμμένων κοσμημάτων καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στις 21 Αυγούστου, ο 47χρονος, επίσης έμπορος κοσμημάτων, εντόπισε μέρος κοσμημάτων, τα οποία είχαν αφαιρεθεί στις 10 Οκτωβρίου του 2014 από το αυτοκίνητό του, να εκτίθενται σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο. Κατόπιν αυτού συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο 36χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 53χρονος συλληφθείς προμήθευε με κλεμμένα κοσμήματα το προαναφερόμενο κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο.

Από έρευνες τόσο στην οικία, όσο και στην επιχείρηση του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τον παθόντα, ως μέρος των κοσμημάτων που του είχαν αφαιρεθεί.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 42,2 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ