Το βίντεο που κλαίει από συγκίνηση ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αγκαλιά με την πανέμορφη Σαρλίν του το είδατε;

Ο Πρίγκιπας δάκρυσε όταν η σύζυγος του Σαρλίν τον προσφώνησε  ''Πρίγκιπα της καρδία της'' στην επέτειο 10 ετών από την ανάληψη της μοναρχίας του Αλβέρτου στο Πριγκιπάτο του Μονακό. 

7-8.000 καλεσμένοι του λαμπερού ζευγαριού γιόρτασαν μαζί τους την ολοκλήρωση των 10 χρόνων που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος έχει πάρει τα ηνία του δεύτερου μικρότερου σε έκταση κράτους στον κόσμο, του Μονακό!

Αν μη τι άλλο, η δεκαετία αυτή ήταν γεμάτη έντονες συγκινήσεις και δυνατές αναμνήσεις για τον Αλβέρτο. Ο γάμος με την Charlene, η γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, τα αμέτρητα ταξίδια σε Αφρική και Ασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, η παροχή έργου για ανακούφιση και η προσφορά σε αδύναμες οικογένειες. Οι συζητήσεις για την βελτίωση περιβαλλοντικών παραμέτρων συν τοις άλλοις και σε κάτι πιο ευχάριστο, η ανακαίνιση ενός ολόκληρου παλατιού!

Πάρτι σε κήπο, κοκτέιλς και μουσική ήταν η συνταγή του σ/κ. Ούτε πολλές φανφάρες, ούτε πολλές υπερβολές, παρά χαλαρή διάθεση και ο Robbie Williams να τραγουδά “Let Me Entertain You” σε ανοιχτή για τον κόσμο συναυλία. Η σύζυγος του Αλβέρτου, Charlene ήταν η επιτομή της κομψότητας με το λευκό φόρεμά της και τα oversized γυαλιά ηλίου, εντυπωσιάζοντας τους πάντες όταν απευθύνθηκε κατά τη διάρκεια του λόγου της στη γαλλική γλώσσα, ενώ από το μπαλκόνι παρακολούθησαν τη μεγάλη μέρα του μπαμπά τους και τα διδυμάκια Jacques και Gabriella.

Φαίνεται πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο από τότε που γεννήθηκαν τα δίδυμάκια τους!

Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, που γιόρτασε τα 10 χρόνια του στο θρόνο του Μονακό και φυσικά πλάι του είχε την σύζυγό του, Charlene. Η γιορτή για τα δέκα χρόνια στο θρόνο διήρκησε δύο μέρες και το highligt της δεύτερης μέρας των εορτασμών ήταν η συναυλία του Robbie Williams.

Μάλιστα, πρώτη φορά βλέπουμε το ζευγάρι να είναι τόσο διαχυτικό σε δημόσια εμφάνισή του. Από τη γιορτή δεν έλειψαν και τα δίδυμα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, που ήταν με τις νταντάδες τους.

Βίντεο: parismatch.com

Φωτό: Zimbio.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ