Γιάννης Πάριος: «Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ» - στις 11/9 στο Κατράκειο

Ξεκίνησε την καριέρα του με το σημαδιακό τραγούδι του Γ. Μητσάκη, ”Η Θάλασσα του Πειραιά”, στη συνέχεια τραγούδησε μοναδικά τα νησιώτικα και τώρα, επιστρέφει και πάλι, στον Πειραιά για να πει στο κοινό του «Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ». 

Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος, ανεβαίνει -την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου- στη σκηνή του Κατράκειου Θέατρου, για μία συναυλία που θα μας ταξιδέψει στις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος  Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλης Τσιτσάνης, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας, τα άνθη από τη δική του κιβωτό τραγουδιών. «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ» και τόσα άλλα και βεβαίως το δικό του αφιέρωμα στα τραγούδια των Κυκλάδων, τα Νησιώτικα και άλλα πολλλά, έχουν θέση στο πρόγραμμα της μεγάλης συναυλίας. 

Μαζί του επί σκηνής η 10μελής ορχήστρα του με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, και δύο νεότεροι  τραγουδιστές, ο Κώστας Αναγνώστου κα η Ελένη Βαλτετσιώτη.

Πληροφορίες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, Κατράκειο Θέατρο, Ώρα: 21.00, Τιμές: 13 ευρώ (τα 1.000 πρώτα εισιτήρια) και γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση: Viva.gr., 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven και Ιανός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ