Mπήκαν στο σπίτι του ρεπόρτερ - δολοφόνου της Virginia: Άψυχο & γεμάτο πορτραίτα του

Ενα γυμνό στρώμα χωρίς σεντόνια, ελάχιστα έπιπλα και φωτογραφίες μόνο του ίδιου κολλημένες στο ψυγείο της κουζίνας, είναι μερικές μόνο από τις πιο χαρακτηριστικές πινελιές του διαμερίσματος του Βέστερ Λι Φλάναγκαν, του ανθρώπου που προσάλεσε παγκόσμιο σοκ όταν «μοιράστηκε» την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας δύο πρώην συναδέλφων του στα social media, πριν αυτοκτονήσει.

 

Ανάμεσα στις ελάχιστες εξαιρέσεις χρώματος στο διαμέρισμα του 41χρονου παρουσιαστή τα post-it στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή αλλά και οι φωτογραφίες του ιδίου να ποζάρει ως μοντέλο κολλημένες στην πόρτα του ψυγείου. 

Κατά τα άλλα, καμία ένδειξη ζωής: κανένας πίνακας στον τοίχο, καμία φωτογραφία συγγενούς ή φίλου, τίποτα που να υποδηλώνει σπιτική θαλπωρή. 

Αυτός είναι ο κόσμος του διαταραγμένου δολοφόνου Βέστερ Φλάναγκαν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι της Daily Mail αλλά και το αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει η Telegraph. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα όπου ζούσε ο Φλάναγκαν βρισκόταν μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζονταν τα θύματά του αλλά και ο ίδιος στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με την DM, στο διαμέριμα του δράστη και αυτόχειρα βρέθηκαν επίσης περιττώματα και ούρα από τις δύο γάτες που έμεναν μαζί του, ωστόσο στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν διακρίνεται κάτι τέτοιο. 

Η ίδια πηγή, επικαλούμενη γείτονες, αναφέρει πως πολλές φορές ο 41χρονος είχε θεαθεί να πετάει περιττώματα από το μπαλκόνι του σπιτιού. 

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμη αρκετά σεξουαλικά παιχνίδια, τα οποία έφεραν πάνω τους «ανθρώπινο υλικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ