Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 ΑΝΕΛ σε Π. Χαϊκάλη: Πειστικές εξηγήσεις για την offshore, αλλιώς εκτός ψηφοδελτίων

 Στοιχεία για τους ισχυρισμούς του σχετικά με την offshore εταιρεία που διατηρεί στην Κύπρο ζητεί από τον Παύλο Χαϊκάλη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τεθεί εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος.

Κύκλοι του κόμματος ανέφεραν ότι κ. Καμμένος επικοινώνησε με τον κ. Χαϊκάλη και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη τύπου και να αποδείξει δημόσια με έγγραφα στοιχεία τους ισχυρισμούς του, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Νωρίτερα και ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος Τέρενς Κουίκ δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ότι ο πρώην υπουργός Εργασίας έχει προθεσμία 24 ωρών να καταθέσει έγγραφα που θα αποδεικνύουν τα όσα λέει για την off shore εταιρεία.

«Δίνουμε ένα ανελέητο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις αλλά δεν αποδεχόμαστε ούτε την συγκαλυψη», σημείωσε.

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις πριν από δύο ημέρες μετά από κατάθεση ερώτησης 18 βουλευτών της ΝΔ, με πρώτο υπογράφοντα τον Λ. Αυγενάκη,  σχετικά με μέλος της κυβέρνησης το οποίο φέρεται να συμμετέχει σε εξωχώρια εταιρεία.

Ο κ. Χαϊκάλης παραδέχθηκε, μιλώντας στο Mega, ότι διαθέτει offshore εταιρία με έδρα στην Κύπρο, υποστήριξε όμως ότι την ίδρυσε για να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός κατά την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις εκεί.

Aκόμη υποστήριξε ότι δεν έχει κέρδη από αυτή και γι' αυτό δεν τη δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ