Nέες αποκαλύψεις για τον Βέστερ Φλάναγκαν: Το κανάλι είχε συστήσει στον δολοφόνο να αναζητήσει ιατρική βοήθεια

Ενα εσωτερικό σημείωμα στον τηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν και έχει στα χέρια του ο Guardian αποδεικνύει ότι ο Φλάναγκαν είχε ιστορικό επιθετικής συμπεριφοράς.

 

O Βέστερ Λι Φλάναγκαν, γνωστός δημοσιογραφικά ως Μπράις Γουίλιαμς, που σκόρπισε τον τρόμο την Τετάρτη πυροβολώντας μία δημοσιογράφο και έναν κάμεραμαν κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, φαίνεται πως ο είχε από πολύ νωρίς δώσει δείγματα γραφής της επιθετικότητάς του.

Ενα εσωτερικό σημείωμα στον τηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν και το οποίο έχει στην κατοχή της και δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας Guardian, ισχυρίζεται ότι πρώην προϊστάμενος του Φλάναγκαν του είχε συστήσει να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, μετά τα συνεχή παράπονα που έκαναν σε βάρος του οι τότε συνάδελφοί του.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος είχε δεχτεί επίπληξη από τον προϊστάμενό του, Νταν Ντένισον, μετά από παράπονα συναδέλφων του ότι είχε επιτεθεί σε συνάδελφο αλλά και για «απρεπή γλώσσα» και «επιθετική γλώσσα σώματος» ενώ εργαζόταν ως ρεπόρτερ.

«Η αναζήτηση ιατρική βοήθειας είναι υποχρεωτική και απαιτεί τη συμμόρφωσή σας» είχε πει ο Ντένισον στον Φλάναγκαν στις 30 Ιουλίου 2012. «Η μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε τερματισμό της απασχόλησής σας στην εταιρεία».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ