Λαϊκή Ενότητα: Ο κ. Τσίπρας έδειξε το νέο του μνημονιακό πρόσωπο

Ο κ. Τσίπρας έδειξε το νέο του μνημονιακό πρόσωπο, υποστήριξε η Λαϊκή Ενότητα, επικρίνοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός στην τηλεόραση του «Αlpha».
 

Σύμφωνα με το νεόκοπο πολιτικό σχηματισμό, με πολλά «ειλικρινή» ψέματα ο κ. Τσίπρας «δεσμεύτηκε» να υλοποιήσει κατά γράμμα τόσο τα παλιά μνημόνια, όσο και το νέο, το οποίο θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην κοινωνία και στην ελληνική οικονομία.
Σχετικά με την αποστροφή του Πρωθυπουργού στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η Λαϊκή Ενότητα υπογράμμισε ότι «ο ίδιος και το περιβάλλον Μαξίμου αποφάσισαν να αθετήσουν το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για ακύρωση των μνημονίων και της λιτότητας χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα,  συνέχισε, με θράσος ταυτίζει την Λαϊκή Ενότητα με τα συστημικά κόμματα, την ώρα που ο ίδιος συνυπογράφει μαζί τους το χειρότερο μνημόνιο των τελευταίων πέντε ετών και εκβιάζει τον ελληνικό λαό θέτοντας νομισματικά διλλήματα, ενώ το διακύβευμα είναι ο απεγκλωβισμός ή όχι από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας, η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και η προώθηση ενός αναπτυξιακού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Ο ελληνικός λαός, για άλλη μια φορά, δεν θα υποκύψει στα εκβιαστικά διλλήματα και στις εκλογές θα τιμήσει την συντριπτικά πλειοψηφική απόφαση του ΟΧΙ στο δημοψηφίσμα της 5ης του Ιούλη, αναδεικνύοντας την λαϊκή ενότητα σε ισχυρή πολιτική δύναμη που θα βάλει την σφραγίδα της στους κοινωνικούς αγώνες και στις πολιτικές εξελίξεις, κατέληξε η Λαϊκή Ενότητα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ