Το καλύτερο, το παθιασμένο, το αξέχαστο σεξ, δεν το κάνεις με το άλλο σου μισό - Εντάξει;

Για κάποιες ''το πιο ωραίο σεξ'' είναι το πιο άγριο- αυτό που ήταν μια σκέτη τρέλα για άλλες πάλι μπορεί να είναι το χαδιάρικο,το πιο τρυφερό, κάτι σαν έρωτας. 

Η κάθε μια το βλέπει αλλιώς και έχει ανάγκη από διαφορετικά πράγματα για να το χαρακτηρίσει ως το καλύτερο που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της.

Θεωρείται πως το καλύτερο ΣΕΞ είναι σεξ. Δεν είναι έρωτας δεν είναι χάδι, δεν είναι τίποτα από αυτά που θα κάνεις για την υπόλοιπη σου ζωή. Ήταν στιγμές και θα παραμείνουν στιγμές. Δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο για κάποιες γυναίκες να έχουν ως το καλύτερο σεξ ,το ρομάντζο.

Όπως και να έχει, εσύ εκείνο το μοναδικό σεξ, θα ήθελες να το έχεις για πάντα αλλά...Εδώ είναι το πρόβλημα. Αυτές οι βραδιές, δε μπορούν να επαναληφθούν. και σίγουρα δεν θα είναι αυτές που θα ζήσεις με το άλλο σου μισό για μια ολόκληρη ζωή. Γιατί;

Όσο μεγαλώνεις, αλλάζουν και οι ανάγκες σου

Στα 18 σου έχεις την ανάγκη να βγεις και να ξεσαλώσεις, στα 25 έχεις την ανάγκη να πας για ένα ποτάκι και στα 40 να πας εκδρομή με τα παιδιά σου. Συνήθως.

Έτσι πάει και το σεξ!  Άλλες ανάγκες είχες τότε και άλλες έχεις τώρα ή θα έχεις αργότερα. Το θέμα όμως είναι ένα: το σεξ που είχες τότε, δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Ήταν το καλύτερο γιατί τότε είχες κάποιες άλλες ανάγκες, πιο δυνατές και παθιασμένες. Και είναι λογικό ότι τις βραδιές που πέρασες τότε με τον Γιάννη, δεν θα τις περάσεις ξανά ούτε με τον Γιάννη ούτε γενικά. Γιατί ο Γιάννης δεν έχει τις ίδιες ανάγκες με σένα και εσύ σίγουρα δεν έχεις τις ίδιες με πριν.

Φανταστικό σεξ με τον ίδιο, για πάντα = σπάνιο

Δεν θα μπορούσες μια ζωή να είσαι με τον Μάνο και να κάνετε ωραίο σεξ. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να είναι τόσο ωραίο και θα σταματήσει για σένα να είναι αυτός, ο μοναδικός που θα παντρευτείς (δεν υπάρχει μοναδικός- σημαντική πληροφορία).

Γιατί απλά μαζί κάνατε καλό σεξ και τίποτα άλλο. Καλύτερα να παραμείνει μια ανάμνηση που ήταν η μια και μοναδική. Δεν θες να τα καταστρέψεις όλα. Με πιάνεις;

Δεν μπορεί να είναι πάντα συγκλονιστικό

Μην περιμένεις πως πρέπει να περνάς πάντα συγκλονιστικά στο κρεβάτι σου. Έγινε και εκείνη η φορά ήταν η μοναδική, μην το ψάχνεις συνεχώς. Όσες φορές κι αν δοκιμάσεις μαζί του ξανά και ξανά ποτέ δεν θα είναι σαν τότε και επειδή δεν θα είναι, μάλλον δεν θα θες για πολύ πια να προσπαθείς μαζί του.

Είναι σαν να δοκιμάζεις ένα μπισκότο για πρώτη φορά με γέμιση κρέμα και το λιγουρεύεσαι. Όσες φορές κι αν το δοκιμάσεις όμως δεν θα είναι ποτέ σαν την πρώτη φορά. Και δεν θα το θες πια γιατί απλά θα περιμένεις κάθε φορά, πάντα εκείνη την πρώτη -γεύση που ένιωσες. Μάταια.

Το σεξ δεν είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα

Εκείνη η τέλεια βραδιά ή οι πιο τέλειες που είχες περάσει, σου φαίνονταν η λύση σου σε όλα τα προβλήματα μαζί του και γενικά. Επειδή πηγαίνατε καλά εκεί και είχες χαλαρώσει, πίστεψες πως θα λύνονταν όλα σου τα προβλήματα. Έλα όμως που δεν λύνονται όλα με το σεξ όσο τέλειο και αν είναι. Κάποτε θα τελειώσει αυτό, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο έβρισκες τις λύσεις μόνο κάνοντας σεξ μαζί του. Δεν μπορείς όμως να στηριχτείς σε αυτό και να συνεχίσεις την ζωή σου βασιζόμενη ότι θα λύνονται όλα με το σεξ. Και ξέρεις πως αυτή η σχέση ή τελοσπάντων ότι κι αν ήταν δεν θα προχωρήσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ